Како да донирам?

Приликом донирања потребно је да испратите следеће кораке:

1. Унос података ради евиденције донатора
2. Унос износа донације
3. Финални преглед података
4. Преглед и потврда донације

 

1. Унос података ради евиденције донатора

Приликом попуњавања формулара за донацију потребно је да унесете своје личне податке и емаил адресу. Евиденција се обавља само једном, а сваки следећи пут када посетите www.fondacijakucaodsrca.rs систем ће вас аутоматски препознати по унетој емаил адреси и ажурирати ваше остале податке.

 

2. Унос износа

У поље за износ донације потребно је да унесете износ који желите да донирате.

Све трансакције на нашем сајту обрачунавају се у динарима (РСД).

 

3. Преглед и потврда донације

Пре него што потврдите донацију, можете још једном проверити све детаље: износ донације, податке о донатору.

 

Плаћање

Подржава следеће начине плаћања:

– платном картицом (е-донирај)

Уколико поседујете Visa, MasterCard платну картицу одобрену од стране банке издаваоца за онлине плаћање, изаберите овај начин плаћања. Након што потврдите донацију, бићете преусмерени на сигурну страницу Monri WSPay. На сајту процесора картице вршите унос података са платне картице и обављате плаћање. Уколико је трансакција успешна бићете враћени на наш сајт са обавештењем да је плаћање успешно обављено. У случају да плаћање није успело, бићете враћени на наш сајт са информацијом о неуспелом плаћању и моћи ћете да поновите плаћање или да изаберете други начин плаћања.
Из сигурносних разлога, подаци о вашој платној картици су видљиви само процесору картица. Сајт процесора картица је заштићен и сигуран за овај начин плаћања.

– донација путем PayPal-а

Уколико поседујете PayPal налог, изаберите овај начин плаћања. Након што потврдите донацију, бићете преусмерени на сајт PayPal-а где вршите унос података о вашем PayPal налогу након чега потврђујете плаћање износа са вашег налога.

Законом о девизном пословању Републике Србије (“Сл. гласник РС”, бр. 62/2006, 31/2011, 119/2012, 139/2014 и 30/2018), није дозвољено девизно плаћање између резидената, тако да је донирање путем PayPal-а дозвољено само за донаторе који НИСУ резиденти Републике Србије.

Хуманитарна фондација “Кућа од срца” није у систему ПДВ-а.

Провизија фондације за све донације је 0%.

Свака донација на рачун фондације биће аутоматски приказана на сајту након прокњижења у банци, сем СМС донација које ће бити објављене једном месечно након уплате мобилних оператера за обрачунски период.