Како да помогнем?

Будимо корисни! Свако ко је у прилици и жели да помогне нашим корисницима да добију своју Кућу од срца, то може учинити на неколико начина.

1. Слањем СМС поруке са садржајем 1 или 2 или 3… на хуманитарни број

Уколико желите да помогнете нашим корисницима можете послати СМС поруку са одговарајућим бројем за било ког корисника. Сваки корисник има различит број, који треба да упишете у текст поруке и пошаљете СМС на број_______ како бисте остварили донацију. Вредност поруке је _______ динара (ПДВ се не наплаћује). Након послате поруке примићете СМС којим ћемо потврдити донацију.
Такође, можете уписати и број _______ у садржај поруке и послати СМС на број _______. Таква донација одлази на заједнички рачун.
Трећа опција за слање СМС поруке је месечна претплата. Слањем поруке КУЦАОДСРЦА, на __________ постајете претплатник који сваког месеца аутоматски донира _______ динара, на заједнички рачун. У сваком тренутку можете се ођавити слањем СТОПКОС, на _______.

Пример: Желите да помогнете породици Алексић. На профилу пише да је породица регистрована под корисничким бројем 5. Напишите поруку са садржајем 5 и пошаљите СМС на __________.

2. Уплатом на динарски рачун

Сваки Корисник има свој посебни динарски рачун на који можете да уплатите донацију. Донацију можете извршити у Пошти или банци, попуњавањем налога за уплату или пренос. Уколико користите mBanking апликацију, можете аутоматски попунити налог за пренос за донирање одређеном кориснику, очитавањем његовог QR кода, који се налази при дну његове профилне странице.

Пример: Желите да помогнете породици Алексић. На профилу можете да видите породицин посебан број динарског рачуна. Новац уплаћујете тако што у најближој банци уплатите жељену суму на одговарајући рачун. На сајту www.fondacijakucaodsrca.rs можете већ следећег радног дана да се уверите да ли је уплата извршена.

3. Уплатом на девизни рачун

Сваки корисник има свој посебни девизни рачун на који можете да уплатите новац.

Пример: Желите да помогнете породици Алексић . На њиховом профилу можете да видите  посебан број девизног рачуна у еврима. Испод банера се налази линк са инструкцијама за уплате на девизни рачун у еврима. Новац се уплаћује тако што у најближој банци уплатите жељену суму на одговарајући рачун. Уплата ће бити видљива на сајту Фондације када прође кроз девизни рачун корисника.

4. Уплатом преко Интернета

Уплата преко Интернета се врши платним картицама из земље и иностранства преко “e-commerce” сервиса Intesa банке. Омогућено је коришћење “Maestro”, “Visa” и “Master card” платних картица.

Пример: Желите да помогнете породици Алексић . На профилу породице постоји линк е-донирај. Кликом на линк долазите на страницу Интеса банке где је потребно да упишете неопходне податке да би се донација реализовала. На сајту www.fondacijakucaodsrca.rs можете већ након неколико дана да се уверите да ли је уплата извршена.

5. Уплатом из иностранства путем ПаyПал-а

Пример: Желите да помогнете породици ( Алексић – пример ) . На профилу породице постоји линк дугме PAYPAL. Кликом на њега долазите на страницу где уносите износ који желите да донирате у Еврима и ако желите своје име и презиме. Такође, потребно је да потврдите поље НИСАМ РОБОТ, након чега се кликне на дугме Донирај и следе даљи кораци. Донирање путем PAYPAL-а није могуће из Србије због законских ограничења.

Провизија фондације за све донације је 0%.

Свака донација на рачун фондације биће аутоматски приказана на сајту након прокњижења у банци, сем СМС донација које ће бити објављене једном месечно након уплате мобилних оператера за обрачунски период.